Hi it's me Shauni!

 Ik ben 28 jaar oud en vriendin van Maikel. Sinds juni 2020 trotse mama van dochter Elena. Momenteel zwanger van ons tweede kindje. Ik ben opgegroeid in hartje Wijchen en nu ook samen met mijn gezin woon ik in dit fijne dorpje.

Na 11 jaar lang in de kapsalon gewerkt te hebben als Top Hairstylist, maar ook verzorgde ik de make-up van de bruidjes in de salon als visagiste. Heb ik sinds eind 2021 de stap genomen om van mij hobby fotografie echt mijn werk te maken als professioneel fotograaf. Ik heb de stap genomen om mij in te schrijven bij de KVK. Na al vele jaren met fotografie bezig te zijn geweest leek het mij goed om deze stap te nemen.
Ik geniet daarom ook enorm van het zelfstandig ondernemen. Met alles wat er bij komt kijken.
Als fotograaf leg ik het liefst de fijne maar ook bijzondere momenten van het leven vast. De herinnering die ik dan mag vast leggen zijn voor altijd.

Meer weetjes over mij:
- Voor dat ik mijn dochter kreeg heb ik 20 jaar lang fietscrossen gedaan. Op redelijk hoog niveau kwam ik nog eens op verschillende plekken in Europa. Inmiddels zijn die reisjes voorbij.
- Nu geniet ik enorm van de reisjes/vakanties met mijn gezin. Daarin zal de camera ook nooit vergeten worden.
- De liefde voor fotografie is rond die tijd ook extra groot geworden. Mijn dochter zegt momenteel al ''Cheese'' als ik met de camera aan kom zetten.
Ik hoop als ons tweede kindje er is, dat ik nog steeds actief blijf met het vast leggen van alle nieuwe dingetjes die hij doet.

vriendin van Maikel - trotse mama van Elena - in verwachting - Wijchen - Top Hairstylist - Visagiste - professioneel fotograaf - reizen - fietscrossen - camera

  De foto's van ons gezin zijn gemaakt door mede collega Evelien Fotografeert.

Foto's zijn een mooie herinnering voor later!