Over mij

Ik ben Shauni, maar mijn vrienden noemen mij 'Shaun'. Ze zouden mij omschrijven als een zelfverzekerd, spontaan en enthousiast iemand. Ik ben 27 jaar en vriendin van Maikel (niet getrouwd, ik wacht geduldig af...) en sinds juni 2020 trotse mama van dochter Elena. Op gegroeid in hartje Wijchen en nu ook samen met mijn gezin woon ik in dit dorpje. 

zelfverzekerd - spontaan - enthousiast - vriendin van Maikel - trotse mama van Elena - Wijchen - TopHairstylist - mooi haar - uitdagingen - shoppen - sporten - Netflixen - reizen - fietscrossen 

Oorspronkelijk ben ik Top Hairstylist, make-up artist en manicurist. Op mijn actieve werkplek bij Kappersgevoel in Malden hoop ik op een mooie toekomst met mooi haar en leuke uitdagingen.

Daarnaast ben ik actief in de fotografie. Aantal cursussen gedaan, veel oefenen en ondertussen wel onder de knie. Ik ben altijd opzoek naar uitdagingen.


 
Naast fotograferen hou ik erg van shoppen, sporten en geniet ik sinds dat onze dochter er is erg van Netflixen onder een dekentje op de bank met een grote mok thee en heel veel nootjes en/of chocolade!


Reizen vind ik ook heel leuk. Voordat ik onze dochter kreeg heb ik 20 jaar lang fietscrossen gedaan! Op redelijk hoog niveau kwam ik soms nog eens ergens. Inmiddels zijn die reisjes voorbij. 
Liefde voor fotografie heb ik altijd al gehad, maar sinds de komst van mijn dochter is dat enorm toegenomen. Zij heeft van die liefde mijn passie gemaakt. Mijn dochter word nu al langzamerhand gek van me, want bij elk nieuw dingetje wat ze doet sta ik weer met mijn camera voor haar neus. Alles moet vastgelegd worden!

Foto's zijn een mooie herinnering voor later!

Stijl qua fotografie

warm, natuurlijk en lichte foto's passen het beste bij mij. Ik hou van sfeervol en spontaan in een foto terug te laten komen. In een fotosessie probeer ik een verhaal te vertellen. Hierdoor zijn de foto's niet alleen maar leuke plaatjes, maar echt een mooie herinnering van dat moment voor later.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op.